filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Voedsel verpakken met kartonnen bakjes


Ben je op zoek naar een mooie oplossing om eten te verpakken? Dan zijn kartonnen bakjes een goed idee. Deze zijn te vullen met diverse maaltijden, side dishes en snacks. Perfect voor als je een horeca- of cateringbedrijf hebt, maar ook zeker handig op festivals en andere evenementen waar voedsel hygiënisch en per portie verpakt wordt. De kartonnen bakjes komen in verschillende formaten en soorten. Zo zijn de kartonnen bakjes met deksel geschikt voor take away verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm. Sommige gerechten zoals buddha bowls komen beter tot hun recht in een ronde kartonnen bak. Een vierkante bak is dan weer beter voor andere salades en gerechten. Uiteraard mag een kartonnen bakvorm dan ook niet ontbreken voor de lekkerste cakes en andere heerlijke baksels. Daarnaast zijn er allerlei kartonnen bakjes voor snacks zoals popcorn te verkrijgen. Kortom, de keuze is reuze!

Goed voor het milieu met bakjes van composteerbaar karton


In de Europese Unie geldt vanaf 3 juli 2021 een verbod op wegwerpplastic. Deze maatregel zorgt ervoor dat kartonnen bakjes van karton tegenwoordig onmisbaar zijn geworden bij het verpakken van voedsel. Draag jouw eigen steentje bij aan een beter milieu door voor bakjes van composteerbaar karton te kiezen. Deze bakjes zijn te bestellen bij Disposable Markt en zijn biologisch afbreekbaar. Ze kunnen dus gewoon op de composthoop worden gegooid, waardoor de CO2-voetafdruk van jouw bedrijf én jouw klanten een stuk kleiner wordt. Vergeet ook zeker geen duurzaam wegwerpbestek zoals houten lepels en servetten erbij te bestellen!
 

Kartonnen bakjes van topkwaliteit bij Disposable Markt!


Uiteraard maakt de kwaliteit van kartonnen bakjes veel uit, want het moet bijvoorbeeld niet gaan lekken. Kies daarom voor Disposable Markt om er zeker van te zijn dat je kwaliteit in huis haalt! Wij hebben namelijk al 30 jaar ervaring in de voedselverpakkingsindustrie en zijn hier innovatieve koploper in. We maken – waar mogelijk – alleen gebruik van gerecyclede en duurzame grondstoffen die op verantwoorde wijze verkregen zijn. Op sommige gebieden gebruiken we zelfs volledig composteerbaar materiaal zoals onze bakjes van composteerbaar karton. Alle papieren disposables worden in onze eigen fabrieken geproduceerd, zodat de kwaliteit te allen tijde streng gewaarborgd blijft. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog kartonnen bakjes en ander verpakkingsmateriaal zoals papieren draagtassen en duurzaam wegwerpservies. Plaats je de bestelling voor 15 uur, dan verzenden we het dezelfde dag nog. Dit betekent dat je in de meeste gevallen morgen al jouw voorraad disposables in huis hebt!
 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.