Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur zijn geplaatst en betaald, worden normaal gesproken dezelfde dag verzonden. We houden je via e-mail op de hoogte van de status van de levering. Bij bestelling na 15:00 uur of in het weekend wordt uw bestelling normaal gesproken de volgende werkdag verzonden.

 

Retourneren

In de periode van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling heb je de mogelijkheid te herroepen. Je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken. Tijdens deze bedenktijd van 14 dagen dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je dient het product slechts in die mate uit te pakken, zodat je kunt beoordelen of je het product wenst te behouden.

Let bij het retourneren op het volgende:

De 14 dagen bedenktijd geldt alleen voor die producten die bij de webwinkels van Disposablemarkt.nl gekocht zijn.
Je kunt binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
Wij adviseren je, om het verwerken van je retourzending te optimaliseren, gebruik te maken van het modelformulier voor herroeping en een kopie van je factuur toe te voegen aan de retourzending.
• Retourneren is alleen mogelijk indien de originele verpakking ongeopend (met uitzondering van de overdoos) en het product onbeschadigd en ongebruikt is.
• Retouren zonder retourformulier of labels op het pakket kunnen niet in behandeling worden genomen.
• Gezondheidsbescherming en/of hygiëne producten waarvan de veiligheid niet kan worden gegarandeerd kunnen niet worden geretourneerd.
• Het te retourneren artikel dient goed te worden verpakt zodat het onbeschadigd bij ons aankomt. Geen stickers en/of plakband op de doos plakken. Tevens dient de verpakking onbeschreven te zijn.
• Speciaal voor jou bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.
• Bestellingen boven de 500 Euro (ex btw)  kunnen niet worden geretourneerd.

 

Terugbetaling

Indien je een bedrag betaald hebt, zal dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na herroeping, terugbetaald worden met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt. Disposablemarkt.nl mag wachten met terugbetalen tot zij de goederen retour heeft ontvangen of de consument heeft aangetoond dat de goederen zijn afgeleverd bij Disposablemarkt.nl, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 30 dagen de gelden van de producten aan je terug storten.Zodra wij de producten hebben ontvangen in ons eigen magazijn worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is verpakt en de dozen onbeschreven zijn. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retour worden de goederen geaccepteerd en zal onze administratie uiterlijk binnen 30 dagen de gelden van de producten aan je terug storten.
Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.


Mag je het artikel retourneren na gebruik?

Vanwege hygiëne kunt u de gebruikte goederen helaas niet retourneren i.v.m. de hygiëneregels van ons bedrijf.