filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Drinkbenodigdheden voor al jouw drankjes

Voor het serveren van drankjes aan al je klanten, heb je in de eerste plaats bekers en glazen nodig. Maar daarmee ben je er nog niet. Wat dacht je van drinkbenodigdheden als draagtrays, rietjes en roerstaafjes. Gemak dient de mens en daarom kun je bij ons vanzelfsprekend ook terecht voor die superhandige drinkbenodigdheden.

Handige draagtrays

Drinken doen we het liefst samen. Natuurlijk is het handig als bezoekers van jouw horecagelegenheid, festival of evenement meerdere drankjes tegelijk mee kunnen nemen. Comfortabel en zonder te knoeien natuurlijk. Onze handige draagtrays bieden de oplossing. In de trays vervoer je niet alleen meerdere glazen bier of frisdrank, maar ook hete drankjes als koffie of thee.

Disposable Rietjes

Limonade met een rietje… Het was vroeger populair bij kinderen en nu nog steeds. Maar ook voor volwassenen zijn rietjes superhandige drinkbenodigdheden. Want voor die milkshake is dat rietje echt onmisbaar en je frisdrank drinkt ook makkelijk met een rietje. Onze wegwerprietjes zijn gemaakt van duurzame materialen als karton, kraftpapier en tarwe.

Praktische roerstaafjes

Het roeren van de suiker en melk in je koffie of thee gaat een stuk prettiger met een roerstaafje. De onmisbare roerstaafjes van Disposable Markt zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De keuze is aan jou.

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies