filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Hygiëne producten dragen bij aan schone werkomgeving


Hygiëne producten zijn onmisbaar in talloze sectoren, waaronder de zorg, schoonmaak, voedselindustrie en nog veel meer. Het is belangrijk dat je voor goede kwaliteit hygiëne producten kiest, want alleen dan kun je waarborgen dat jouw werknemers op een hygiënische manier hun werk kunnen doen. Daarom ben je bij Disposable Marktop de goede plek wanneer het gaat om duurzame disposables hygiëne producten zoals hygiëne doekjes, plastic mouwbeschermers, plastic handschoenen om je handen te beschermen en haarnetjes om schoon en hygiënisch te werk te gaan. Verder bestaat ons assortiment hygiëne producten ook uit onder andere handdoekdispensers en incontinentiebroekjes.

Diverse soorten hygiëne producten


De hygiëne producten van Disposable Markt zijn in diverse soorten en maten verkrijgbaar. Hygiëne handschoenen bijvoorbeeld dienen goed aansluitend om de handen en absoluut niet te strak of juist te los te zitten. Ook de schorten, schoen- en mouwovertrekken koop je bij Disposable Markt in diverse maten, zodat iedereen passende bescherming heeft. Verder zijn de duurzame hygiënische doekjes ook in diverse soorten verkrijgbaar. Deze desinfectiedoekjes koop je bijvoorbeeld in een handige trommel waar je met één hand doekjes kunt pakken zonder te knoeien. Gebruik je papieren hygiëne doekjes of stoffen handdoekjes en zoek je daar nog een handdoekdispenser voor? Ook dan ben je bij Disposable Marktop de goede plek. Onze hygiëne producten voldoen daarnaast natuurlijk ook aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de Europese wetgeving.

Kwaliteit en duurzaamheid: daar staat Disposable Markt voor


Disposable Markt opereert wereldwijd als verpakkingsbedrijf, met een grote focus op het produceren en leveren van diverse verpakkingsoplossingen aan verschillende industrieën. We maken naast hygiëne producten dus ook duurzame wegwerp verpakkingen voor diverse marktsegmenten in de food en non-food industrie. Naast hygiëne doekjes verkopen we dus ook bijvoorbeeld houten lepels, houten vorken en houten messen en papieren tasjes bijvoorbeeld. Alle producten die we verkopen, worden vervaardigd volgens de specificaties van de klant en worden geproduceerd volgens de hoogste normen en superieure kwaliteit. Veel van deze producten maken we in onze eigen moderne productiefaciliteit van maar liefst 7000 m2 groot. Om West-Europese landen een betere en milieuvriendelijkere service te bieden, hebben we onlangs een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend. Hierdoor kunnen we nu dichter bij onze klanten staan en in hun zakelijke behoeften voorzien.
 

Snelle levering: vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen in huis!


Disposable Markt heeft al 30 jaar ervaring in de industrie en wij zijn dan ook hier een innovatieve leider in. We maken – waar mogelijk – alleen gebruik van herwonnen en duurzame grondstoffen die op verantwoorde wijze verkregen zijn. Op sommige gebieden gebruiken we volledig recyclebaar en soms zelfs composteerbaar materiaal. Alle disposables van papier en karton worden in onze eigen fabriek geproduceerd, zodat we de kwaliteit streng kunnen bewaken. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog hygiëne producten van de hoogste kwaliteit en voor een eerlijke prijs bij Disposable Markt. Bij ons betekent dezelfde dag nog verzenden als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst dan. Dit betekent dat je in de bijna altijd de dag erna al aan de slag kunt met de hygiëne producten van Disposable Markt!


 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.