filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:

Wat is rekfolie en waar gebruik je het voor?


Rekfolie wordt ook wel stretchfolie, wikkelfolie of plastic folie genoemd. Deze handige rekfolie wordt veel in de horeca en bij het preparen en verpakken van voedsel in de keuken gebruikt. Rekfolie is bijvoorbeeld handig om plakjes cake individueel te verpakken, zodat ze hygiënisch en lekker vers blijven. Maar transparante rekfolie wordt ook veel gebruikt als extra bescherming tegen lekken bij afsluitbare bakjes met bijvoorbeeld saus of soep. Daarnaast is rekfolie ook luchtdicht en gebruik je het om voedsel in te wikkelen dat je bijvoorbeeld in wilt vriezen. Buiten de keuken is rekfolie trouwens ook handig tijdens het vervoeren van objecten op pallets. Hier wikkel je de rekfolie omheen, zodat de spullen niet verschuiven. Ook beschermt het meteen tegen vuil en vocht, aangezien de transparante rekfolie waterdicht is. Kortom, een veelzijdige folie dus!

Rekfolie kopen van goede kwaliteit


Bij Disposable Markt bestel je rekfolie van goede kwaliteit. Onze producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en de rekfolie is eigenlijk onmisbaar in iedere keuken. We legden al eerder uit waar je deze handige folie allemaal voor kunt gebruiken. Disposable Markt verkoopt rekfolie in diverse formaten, zodat je het kunt afstemmen op jouw business. Voor het verpakken en prepareren van voedsel is een rol rekfolie van klein formaat al voldoende. Wil je er ook pallets of andere producten mee verpakken, dan is de grote rol rekfolie een goede aankoop. Kom je er niet helemaal uit welk formaat rekfolie je het beste kunt kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en we voorzien je graag van gedegen advies! Kijk trouwens ook zeker verder in onze shop voor ander verpakkingsmateriaal en keukenbenodigdheden voor professioneel gebruik, zoals bakpapier op rol en kartonnen bakjes.

Voordelige rekfolie bestellen bij Disposable Markt


Goedkope rekfolie koop je eenvoudig, veilig en snel bij Disposable Markt om meerdere redenen. Ten eerste hebben wij 30 jaar ervaring in de voedselverpakkingsindustrie, maar ook in de non-food sector. Door de jaren heen hebben we veel kennis en kunde verzameld, waardoor we nu heel duidelijk in kaart hebben waar onze klanten naar op zoek zijn als ze disposables van hoge kwaliteit willen. Ook hebben we een nieuw magazijn in Amsterdam geopend, zodat we de supply chain binnen Europa zo efficiënt mogelijk kunnen maken. Dit betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op een snelle verzending. Bestel je op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden we je pakket dezelfde dag nog. In de meeste gevallen betekent dit dat je de volgende dag al jouw voorraad rekfolie en andere disposables ontvangt. En bestel je voor meer dan € 150? Dan is de verzending gratis. Bestel dus naast rekfolie ook andere handige disposables bij ons, zoals haarnetjes of handdoekdispencers om je werk eenvoudiger, veiliger en beter te maken!

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.