filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Papieren draagtassen en rekfolie

Natuurlijk wil jij dat jouw producten optimaal beschermd worden. En dat jouw gerechten in perfecte staat bij je klant arriveren. Daarom kies je voor de juiste verpakking en de juiste draagtas. In het assortiment van Disposable Markt vind je zowel handige rekfolie als praktische papieren tassen. Vanzelfsprekend in verschillende formaten en uitvoeringen. De keuze is aan jou.

Papieren draagtassen

Bezorg je jouw producten in draagtassen van papier? Dan ga je bij ons zeker slagen, want de keuze is reuze. Gaat jouw voorkeur uit naar neutrale kartonnen draagtassen? Of wil je opvallen en kies je voor kleur en prints? Uitstraling en looks worden steeds belangrijker. Ga jij voor een duurzame draagtas bedrukt met jouw bedrijfsnaam of logo? Dan laat je duidelijk zien wie je bent en dat onthoudt de klant. Bij Disposable Markt kun je alle kanten op. U vraagt, wij draaien.

Onmisbaar rekfolie

Rekfolie is multifunctioneel. Zo is het ideaal om je schalen met eten tijdens of na de bereiding hygiënisch af te dekken. Het mooie van het folie is dat het aan elkaar kleeft en dus direct vastzit. Natuurlijk heb je de keuze uit rollen folie van verschillende afmetingen.

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.