filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Drinken uit de juiste glazen en bekers

Drinken doen we de hele dag door. We kunnen niet zonder! Wist jij dat je per dag alleen al ongeveer 1,5 tot 2 liter water nodig hebt? Natuurlijk drinken we ook voor de gezelligheid. Want hoe leuk is het om samen met je partner, familie of vrienden een ‘koppie te’ doen of het glas te heffen? En als jouw klanten genieten van hun drankje, wil je dat ze drinken uit de juiste glazen en bekers.
 

Drinken uit verschillende bekers

Ben jij op zoek naar bekers of glazen voor jouw horecagelegenheid of evenement? Dan ben je bij Disposable Markt aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor verschillende bekers. Of je nu bekers nodig hebt voor het serveren van koffie, thee, frisdrank, bier of een gezonde smoothie, maakt niet uit. In ons ruime assortiment kun je kiezen voor bekers en glazen van verschillende materialen en met verschillende inhoudsmaten. Zeker weten dat je bij ons de bekers en glazen vindt die bij jouw drankje passen.

Drinkbenodigdheden

Bekers en glazen is één, drinkbenodigdheden zijn twee. Hoe handig is het om meerdere bekers in een draagtray te plaatsen? Want op een festival of in een horecagelegenheid drinken bezoekers meestal niet alleen maar samen. En wat dacht je van roerstaafjes om je suiker of melk te roeren? Zoals VOF de Kunst al zong: ‘Een kopje koffie! Of natuurlijk proost! De drankkeuze is aan jouw klant, de keuze voor het juiste glas of de beker aan jou.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.