filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Plastic bakken als verpakking

Ben jij op zoek naar plastic bakken voor bezorging of takeaway? Of zoek je bakjes voor het serveren van jouw maaltijden of snacks op festivals en evenementen? Zoek niet verder, want bij Disposable markt vind je alle plastic bakken die je hartje begeert. Rond, vierkant, rechthoekig, groot of klein? U vraagt, wij draaien! Voor elke maaltijd hebben wij een oplossing in de vorm van plastic verpakking.

Plastic bakjes voor elke maaltijd

Onze plastic bakjes zijn superhandig. Zo kun je kiezen uit plastic verpakking met een of meerdere compartimenten. Op deze manier kun je jouw klanten trakteren op een complete maaltijd. Stop in het ene compartiment rijst en het andere compartiment saus met vlees en groente. Of in het ene vakjes sla en het andere vakje een overheerlijke dressing. Mogelijkheden genoeg met onze plastic bakjes.

Deksel voor plastic verpakking

Voor de bezorging of takeaway van jouw maaltijden dient de verpakking netjes afgedekt te worden. Daarom hebben wij voor iedere plastic bak een bijpassende deksel. Of je nu een ronde, vierkante, platte of hoge deksel nodig hebt, maakt niet uit. Bij ons kun je plastic bakken inclusief deksel kopen, maar ook kiezen voor losse deksels. Zeker weten dat jouw eten veilig en hygiënisch verpakt is!

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies