Over Ons

 

Disposable Markt is een verpakkingsbedrijf met een grote focus op het produceren en leveren van diverse verpakkingsoplossingen aan de industrie en duurzame wegwerpverpakkingen aan verschillende marktsegmenten in de food en non-food industrie.

 

Alle industriële producten worden vervaardigd volgens de specificaties van de klant en worden geproduceerd volgens de hoogste normen en superieure kwaliteit binnen een moderne productiefaciliteit van 7000 m2.

Onze wegwerpverpakkingen worden geproduceerd met grote zorg voor het milieu, duurzaamheid en recycling. We maken deel uit van de gemeenschap die de wereld helpt een betere en schonere plek te worden. 
 

Ons toegewijde team staat nu dichter bij klanten en de markt en staat klaar om in uw zakelijke behoeften te voorzien. Ook onze webshop is voorbereid op direct contact en voldoet zo snel mogelijk aan uw wensen, maar ook de persoonlijke connectie is een essentieel onderdeel van ons bedrijf. 

 

 

Met de industriële verpakkingsproducten hebben we kartonnen artikelen met een specialiteit voor golfkartonnen dozen die worden gebruikt in de auto- en logistieke industrie. De luchtvaartindustrie maakt - samen met een reeks verzenddozen - ook deel uit van ons portfolio.

 

Onze wegwerpverpakkingen zijn voornamelijk beschikbaar op het gebied van food en non-food. Maar ook huishoudelijke en persoonlijke verzorging behoren tot onze focus. 

 

Marktsegmenten als HORECA, detailhandel, evenementen, horeca, groenten en fruit kunnen de producten gebruiken die we meestal uit voorraad verkopen vanuit ons magazijn in Amsterdam.