filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  

Duurzame verpakking een must

De klimaatrapporten vertellen ons dat het tijd is voor actie. We moeten stoppen met het overbelasten van ons milieu. En waarom putten we onze natuurlijke grondstoffen uit? Samen kunnen we de wereld beter maken. En daar dragen wij als Disposable Markt graag ons steentje aan bij. Hoe we dat doen? Door u de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor duurzame verpakking. En of u nu op zoek bent naar pizzadozen, soepkommen of draagtassen, maakt niet uit. Voor elk product of gerecht hebben wij een duurzame verpakking.  

Duurzame verpakkingen van verschillende materialen

Welke verpakkingen zijn nu eigenlijk duurzaam? Dat vertellen we je graag. FSC-gecertificeerd hout bijvoorbeeld. Hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zo vind je bij ons wegwerpbestek van FSC-gecertificeerd hout. Daarnaast hebben wij verpakking van suikerriet in ons assortiment. Deze bakken en kommen zijn 100% composteerbaar en superduurzaam. En wat dacht je van onze verpakking van golfkarton. Golfkarton bestaat uit natuurlijke grondstoffen en het mooie is dat ook de bedrukking van golfkarton milieuvriendelijk is.

Duurzame uitstraling
Steeds meer consumenten kiezen voor bedrijven die laten zien dat ze duurzaam zijn. Ga jij voor de juiste uitstraling door te kiezen voor duurzame verpakking?


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies