filter_list

Filter

Weergave:


Bezig met laden...

Disposable bekers kopen? Bij Disposable Markt ben jeop de goede plek!

Op zoek naar disposable bekers voor alle soorten drankjes? Dan ben je bij Disposable Marktop de goede plek! Wij hebben namelijk al drie decennia jaar ervaring in de verpakkingsindustrie en bieden een gevarieerd aanbod aan wegwerp bekers. Denk dus bijvoorbeeld aan duurzame thee- en koffiebekers to go, maar ook aan bekers voor koude dranken zoals bier, limonade en wijn. Ideaal voor als je mensen van een heerlijk drankje wilt voorzien, bijvoorbeeld op festivals, feestjes en andere gelegenheden. De disposable bekers van Disposable Markt komen in diverse soorten en maten, dus er is voor ieder drankje altijd de juiste beker te vinden!
Disposable bekers voor warme dranken

Disposable Markt verkoopt diverse soorten bekers voor warme dranken. Koffie is bijvoorbeeld een zeer geliefde warme drank en daarom kun je bij ons terecht voor koffiebekers in verschillende formaten. Denk dus bijvoorbeeld aan kleine kartonnen bekers voor een espresso, maar een grote beker voor bijvoorbeeld een cappuccino of latte behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Liever thee? Ook daar heeft Disposable Markt geschikte disposable bekers voor. Verder kun je bij ons ook terecht voor bijpassende deksels op de disposable bekers, zodat het drankje makkelijk vervoerd en onderweg opgedronken kan worden zonder te morsen. Toch gemorst? Dan komen de hygiëne doekjes goed van pas. Andere disposables zoals houten roerstaafjes, cup sleeves en draagtrays zijn tevens verkrijgbaar bij Disposable Markt, zodat je je gasten altijd en overal een complete drinkervaring kunt bieden!
Disposable bekers voor koude dranken

Voor koude dranken heeft Disposable Markt natuurlijk ook diverse drinkbekers te koop. Denk dus maar bijvoorbeeld aan bekers voor koude biertjes, verfrissende frisdrank, gezonde smoothies en lekkere wijntjes. Deze plastic disposables zijn makkelijk in gebruik en zorgen ervoor dat iedereen altijd en overal kan genieten van een heerlijk drankje. De bekers komen in verschillende maten en dus heb je altijd de geschikte beker voor jouw drankje. Alle bekers kunnen ook opgestapeld worden en zijn dus makkelijk op te bergen wanneer je ze niet gebruikt.
Duurzame bekers verkrijgbaar bij Disposable Markt

We hebben maar één aarde en daar moeten we goed voor zorgen. Daarom zijn alle disposable bekers van Disposable Markt duurzaam geproduceerd. Dankzij decennialange ervaring in verpakkingen voor de voedselindustrie produceren heeft Disposable Markt inmiddels veel kennis en ervaring op het gebied van duurzaam produceren van disposable verpakkingsmateriaal, waaronder bekers dus ook vallen. Daarnaast hebben we ook een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend, zodat we de logistiek netwerk binnen West-Europa zo makkelijk en snel mogelijk kunnen maken. Op deze manier kun je ook snel een pakket verwachten als je bij Disposable Markt papieren tasjes bestelt. We verzenden alle pakketten dezelfde dag nog als je de bestelling voor 15:00 uur geplaatst hebt. Je kunt dus de dag erna al jouw voorraad papieren draagtassen ontvangen. En bij bestellingen van meer dan € 150 verzenden we gratis!

 


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.