filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weergave:


Bezig met laden...

Papieren tasjes voor horeca en ander professioneel gebruik


Papieren tasjes zijn onmisbaar in verschillende sectoren. Binnen de horeca zijn papieren draagtassen bijvoorbeeld handig voor het veilig vervoeren van voedsel en drank. Zeker bij takeaway en thuisbezorgd zijn papieren tasjes een must. Ook in de retail zijn draagtassen te gebruiken om producten mee te vervoeren. Kortom, papieren tasjes zijn zeer praktisch. Daarnaast kun je papieren draagtassen ook gebruiken om je bedrijf een representatieve uitstraling te geven. Zo verkoopt papieren tasjes groothandel Disposable Markt diverse papieren draagtassen in allerlei vormen, kleuren en maten. Ook kun je kiezen uit bijvoorbeeld papieren draagtassen met een handvat van draagkoord of een papieren handvat. Kun je toch niet vinden wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Disposable Markt. Wij kunnen namelijk altijd kijken of we een passende oplossing kunnen vinden voor jouw vraag!

Duurzame papieren draagtassen


Duurzaamheid is tegenwoordig echt belangrijk geworden, zeker wanneer het gaat om verpakkingen. Disposable Markt heeft een eigen verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een duurzame samenleving door – waar mogelijk – alleen gebruik te maken van grondstoffen die op milieuvriendelijke wijze verkregen zijn. Op sommige gebieden gebruiken we ook herwonnen grondstoffen of volledig composteerbaar materiaal. Ook is het houten bestek zoals de houten lepel, houten vork en houten mes voorzien van een FSC-keurmerk. Dit betekent dus dat Disposable Markt gebruikmaakt van hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Bijna alle disposables van papier en karton worden in onze eigen productiefaciliteiten gemaakt, zodat wij onze klanten ervan kunnen verzekeren dat we constante kwaliteit leveren. Onze duurzame disposables zijn dus de juiste keuze als jij ook om het milieu geeft en jouw bedrijf dit ook wilt uitstralen!

Papieren tasjes bedrukken met eigen logo


Wil je een extra goede indruk achterlaten bij klanten? Dan is het een goed idee om de papieren tassen te laten bedrukken met eigen logo, naam of persoonlijke boodschap. Op deze manier dienen de papieren tasjes ook als visitekaartje en weet iedereen meteen waar de papieren tasjes vandaan komen. Ben je ook geïnteresseerd in het laten bedrukken van papieren tassen? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met de klantenservice van Disposable Markt om te informeren naar de mogelijkheden. Vertel ons wat jouw wensen zijn en wij zorgen voor een passende bedrukking op de papieren draagtassen!

Disposable Markt is dé nummer 1 papieren tasjes groothandel


Disposable Markt heeft al drie decennia ervaring in verpakkingen voor de voedselindustrie produceren, waaronder dus ook papieren tasjes vallen. Kort geleden hebben we ook een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend, zodat we de logistiek netwerk binnen West-Europa zo efficiënt en kort mogelijk kunnen houden. Op deze manier kun je ook snel een pakket verwachten als je bij Disposable Markt papieren tasjes bestelt. We verzenden alle pakketten dezelfde dag nog als je de bestelling voor 15:00 uur geplaatst hebt. Je kunt dus de dag erna al jouw voorraad papieren draagtassen ontvangen. En bij bestellingen van meer dan € 150 verzenden we gratis!


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.